Leverans
AJSEE erbjuder alltid fri frakt på alla beställningar. Vårt mål är att leverera dina varor inom en till tre (1-3) arbetsdagar efter att du lagt din beställning. Varorna levereras med PostNord. När vi skickat ditt paket får du en leveransbekräftelse med en länk där du kan spåra ditt paket. Har du frågor gällande din order får du gärna kontakta oss genom att maila till order@ajsee.se

Efter du fått orderbekräftelsen kan du inte längre ändra eller annullera din order. Om du ångrar dig efter du fått orderbekräftelsen bör du därför vänta in ditt paket och skicka tillbaka det till oss enligt villkoren för ångerrätt.

Villkor för Ångerrätt
Som kund hos oss på AJSEE har du alltid 30 dagars öppet köp. Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp inom 30 dagar från det att du mottagit din produkt. För att ångerrätten ska gälla måste produkten vara i samma skick som när du mottog den, det vill säga oanvänd och i originalförpackning.

Om du önskar att returnera en produkt inom dessa 30 dagar, vänligen notera följande:

1. Returen ska skickas med en spårbar försändelse. Detta är för att både du som kund och vi som företag ska kunna följa paketets väg tillbaka till oss och säkerställa att det kommer fram.

2. Alla kostnader för returfrakten bekostas av kunden. Detta innebär att du som kund står för fraktkostnaden när du returnerar en produkt.

Vi rekommenderar att du sparar ditt kvitto eller fraktbevis tills vi bekräftat att vi mottagit din retur. Om du har några frågor kring vår ångerrätt eller returprocess, vänligen kontakta vår kundtjänst på order@ajsee.se

Din retur skickar du till vårt showroom
AJSEE
Fredsgtan 8
172 34 Sundbyberg

Updating…
  • Inga produkter i varukorgen.